You’ve gotta get up and try

Kanske är det på grund av hösten och kylan men känner att lite höstångest har smugit sig in i hjärtat. Tankarna har ännu inte blivit mörkare, men de finns där, den där mörka skuggan som följer efter mig lurkar runt hörnet och vänta på att ta över. Mina sysselsättningar håller borta ångesten. Att aldrig stanna, alltid ha något att göra och nån glad tanke i bakhuvudet. Då behöver jag inte tänka på brännskadorna från tidigare. Inte tänka på alla sår som ännu inte har läkt, alla löften som är brutna, alla besvikelser och alla ord som inte blivit sagda eller som har blivit sagda.

Jag försöker inte tänka för mycket. Inte tänka på framtiden, inte tänka på förflutna, inte tänka på saker som inte blir bättre av att tänka på. Det är bättre så. Att inte tänka. Jag dör inte av det. Av att inte tänka, jag dör heller inte av det. Att tänka.

De senaste dagarna har jag förälskat mig i P!nks nya låt.

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone’s bound to get burned
But just because it burns
Doesn’t mean you’re gonna die…

Så är det…bara för att det bränns betyder det inte att jag kommer att dö. Vem har inte bränt sig, vem har inte sår, vem har inte blivit skadad?

Det är bara resa sig upp igen…

Sysselsätta sig, fortsätta leva och hoppas på en bra morgondag.

Fotograf: Novas

One thought on “You’ve gotta get up and try

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *