Yen hjärta Krabba

Alla hjärtans dag är rätt stor här. Det är alla hjärtans dag disko bakom vårt boende så nu spelas det högt högt musik. Gangnamstyle låten har spelats 7 gånger nu.

Alla hjärtans dag firades med käraste S. Vi tog varandra till dansken som vi kallar restaurangen. Det är en dansk farbror som äger stället, men restaurangen heter el nido corner. Ligger långt långt bort. Färska råvaro. Jag åt Krabba och fick se min Krabba innan han togs in till köket. Det var gott. Jag älskar älskar Krabba. Säkert bästa jag ätit här i landet. Till det beställde jag stekta potatis men det var rått. S tog en fisk file med potatismos som också var rått. Fast jag blev mätt på min Krabba.
Före:

image

Efter:

image

En väldigt nöjd Yen som slaktar sin krabba.

image

Till det drack jag:

image

Mangoshake

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *