Vill vill och vill

Går segt med allt här. Tröjan jag höll på och sticka ligger på vila just nu. Boken jag började läsa i början av förra veckan ligger också bara där nu. Typisk mig. Börja på massa projekt men avsluta inte de.  Sen ligger de där tills jag får för mig att avsluta mina projekt. Vilket är typ nästan aldrig.

Jag har så mycket jag vill göra. Läsa mer skönlitteratur, facklitteratur och reseskildringar. Jag vill sticka och virka mer. Jag vill sy nya grejer till Grumpy. Jag vill lära mig laga mer hälsosamt mat.  Jag vill lära mig laga mer asiatisk mat. Jag vill fota mer och redigera mer bilder. Jag vill börja träna igen. Ta långa promenader och gå ner i vikt.
  Åh vad jag vill mycket. Men inget blir gjort, jag bli bara trött av alla jag vill göra men inte kan eller orka göra.  Det är inte lätt att både underhålla Grumpy  och göra det jag vill göra. Ännu leker hon inte själv. Speciellt inte nu när hon är förkyld. Hon har sovit som en kratta vilket betyder att även jag sovit dåligt om inte sämre. Jag har knappt ork att leka med henne än mindre göra det jag vill göra.
Jag vill dra ner på amningen men hon vill inte ta ersättning. Idag reagerade hon på det genom utslag på huden. Visst är amning mysigt och bra för deras skull men det begränsar tillvaron. Jag försöker tänka att det bara är tillfälligt. Snart kommer jag att önska att hon ville amma när hon inte vill.
Det är alla vill göra och vill inte och måste som gör att ångest jämt ligger där på hel spänd och bara vänta på att jag ska släppa ner muren och låta den komma in.

Jo men dagarna går snabbt men samtidigt väldigt segt. Jag hittade några opublicerade inlägg. Glömsk har jag blivit också.

image

Vid middagen igår orkade jag inte försöka få henne äta. Så gav henne hela tallriken och lät henne gå bananas.

image

Bra ändå att ha bror ha. Han lekte med Grumpy så jag hann baka foccacia bröd. Såg inte bra ut fick skynda skynda. Hörde henne säga mamma mamma hela tiden och titta på mig. Det var riktig gott med nybakat bröd. Bara sambon som inte gillade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *