Vecka 2

Det där med att andra veckan kommer att bli bättre stämmer tydligen. Det har varit påskledigt och helg för många men för mig har det varit att jobba. Jag har jobbat hela påskhelgen. Känns som jag inte gör annat än att jobba nu för tiden.

Skärtorsdag grep ångest tag om mig och jag ville inte jobba igen efter tre dagars utbildning. Jag bara ville inte känna mig som en åsna på jobbet och gå där och oroa mig för när jag ska göra bort mig totalt och förlora min tre års utbildning. På fredagsmorgonen bestämde jag mig för att bara köra på och förlita mig på att google och mina kollegor har svaret på saker jag inte kan. Men direkt när jag såg mina uppgifter klickade det till lite. Jag förstod vad det var jag höll på med. Jag kände lite av självförtroendet komma tillbaka. Sen tröstade jag mig med att jag inte är helt ensamt där på golvet utan det finns någon att fråga om jag känner mig osäkert.

Med kort sammanfattning. Inskolningsvecka 2 har gått bra. Jag trivs som fisken i vattnet. Tiden går fort på jobbet. Igår fick jag frukost klockan 10 och lunch kl 13. Jag märkte först inte förrän jag satt mig ner att jag var hungrig. Det kommer förhoppningsvis bara att bli bättre och bättre.

Jag är snällare mot mig själv. Jag kan inte kunna allt. Men jag lär mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *