Vår

Idag steg temperaturen ända upp till hela 10 grader. Iallafall om jag nu ska tro på Dagens Nyheters väderprognos. Missade solen lite grann. Men våren är här.

När jag åkte till jobbet tjugo över sex i morse var det kallt. Tittar inte ut så ofta när jag är på jobbet. Hinner knappt äta min lunch. Jag försöker vara med på allt. Vill vara med allt. Blir frustrerad när jag inte ha koll vad som händer runt omkring mig. Om tre dagar kommer jag att börja gå ensam. Jag är lite rädd för det.

Det har annars varit en lugn helg. Inga konstigheter. Bara jobb. Både idag och igår kom jag hem och somnade på soffan. Vaknade med ångest över att jag sov bort mina lediga timmar. Sen var det äta, duscha, och lägga sig igen. Jag orkar ingenting. Orkar inte träna. Orkar inte läsa min bok. Tittade på Star Wars igår. Idag ville V se på Les Miserables musikalen så vi såg den. Andra gången jag ser den. Ville se sista delen på Star Wars men när jag såg att de hade översatt introtexten till svenska tappade jag suget. Det blir att tvätta håret och lägga sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *