Välkommen maj

Säger jag bara. Jag älskar majmånad. En skön månad som betyder sommaren är på väg. Blommorna blomma och solen värmer lagom mycket. Perfekta vädret. Fortfarande lite kyligt om kvällarna men helt okej för mig. 

Första maj började väldigt tidigt som vilken dag som helst när man har barn. Grumpy tyckte att klockan sex var bra tid att gå upp. Som tur var lovade mannen mig sovmorgon så han gick upp med henne och jag fick sova en timme till. Inte lätt att sova när mannen spelar gitarr och Grumpy leker högljutt. 

Underbart väder idag. Efter Grumpys tupplur tog vi cyklarna och begav oss på äventyr. Inte lätt ha fin ansiktsuttryck när man har solen mot en. 

Lagt märke till att det finns ridskola i närheten av vårt hem. Finns tydligen två ridskolor plus en golfbana. Var på ena av ridskolorna. Grumpy blev helt betuttad men vågade inte klappa hästarna. 

Mysigt och fin närmiljö. Ryttare på hästar, folk som promenerade och kossor. Det var inte lätt få Grumpy därifrån. Hon ville in till stallet igen och skrek tills vi kom fram till en fontän utanför tunnelban stationen. 

Där fann hon en pinne och började peta i vattnet med den och gick runt fontänen tills vi drog henne hem. 

På vägen hem ville jag ha en falafel och vi tog en väg som hade en riktig kurvig backe. Mitt i allt blev det för mycket. Hjärtat stannade när jag inte kunde styra och jag förstod att jag kommer att ramla. Det värsta var att Grumpy fanns där bakom mig. Hjärnan tänkte måste måste dämpa fallet. Grumpy får inte skadas. Körde in mot gräset men där fanns buskar och träd. Jag hann bromsa med benen så fallet var inte farligt men skrämmande för Grumpy som grät ett tag. Och jag skrapade knät. Hoppas bara det bara är knät och att narren i magen mår bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *