UnderBara barn

Besöket efter bak och chokladfestivalen lämnade en något orolig mage för både mig och Grumpy. Jag åt nog lite väl mycket mer än vad jag borde fast jag tyckte jag inte åt något.

Natten till fredag sov jag inte bara dåligt på grund av den vanliga nattångesten utan jag var så exalterad över mässan jag skulle till på fredag. Det skulle nämligen vara UnderBara barn mässa på Stockholmsmässa. Det skulle vara föreläsningar och massa olika utställare som skulle ha, vad jag hoppades på, billiga erbjudande.

På morgonen vaknade jag med orolig mage och Grumpy var inte så glad hon heller. Efter att hon hade fixat sin mage var det min tur. Grumpy brukar om hon inte sover få hänga med mig till toaletten. Någon gång har jag lämnat henne lekandes ensam på hennes lekmatta men det var bara väldigt stressande så jag tar numera med henne så får hon sitta utanför och leka. Den morgonen fick hon sitta utanför 2 gånger.

Gick på mässan med svägerskan och lille kusinen. Hade tidigare fått meddelande från en mamma i gruppen att hon var där men det var för mycket folk så hon gick. Det fick mig att sänka förväntningen på mässan. Väl där så blev jag rätt imponerad. Det var för det första större än vad jag trodde och inte så många som jag hade väntat. Men fyndade tyvärr inte något speciellt. Köpte nappflaskor, en bok, och testade Liberos nya blöja och fick en bild utskriven av dem. Det var mycket barn och många barnvagnar. Gick aldrig på dem föreläsningar jag ville till. Var för mycket oväsen.

Bra mässa för dem som är gravida och inte hunnit skaffa allt ännu. Det var iallafall trevligt att gå där och titta på vad folk kör för vagnar. Grumpy ville verkligen inte ligga i vagnen denna mässa men som tur hade svägerskan tagit med sin bärsele som jag fick låna och bära henne i.

Efter nästan 4 timmar på mässan begav vi oss hemåt. Nöjda med vad vi hade fått vilket inte alls var mycket men äsch. Då vet vi liksom. 2015-10-09 11.53.59 2015-10-09 11.54.03

2015-10-09 12.23.51

Lilla kusinen och Grumpy. De är väldigt söta ihop. Han gillar peta på henne och är alltid glad och skrikig. Hon är liten, tyst runt honom och Grumpy och fattar nog inte varför han skriker så mycket. Samma kväll ”pratade” hon med honom. Hon ”morrade” och skrek till honom och Monkeyboy tyckte hon lät som en ilsken liten hund. Jag kände mig lite stolt. Lät lite som hon sa åt honom ”sluta peta på mig” ”sluta skrik”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *