Trött och skadad

Livet på resande fot kan vara jobbigt ibland. Stressigt och tungt. Vår enda hel dag i Sagada visade sig vara en högtidsdag. Turer vi vill göra var inställda på grund av helg dagen. Istället gjorde vi våran vandring till echo valley igår kl sju på morgonen. Vi blev klara runt nio med vandringen. Vid tio tiden gav vi oss iväg till jeepneyn som skulle köra oss till Bontoc där vi fick byta till en mini buss som skulle ta oss till Banaue. Väl i Banaue var det ca 5 timmars väntan tills avgång för nattbussen tillbaka till manila. Så vi satt och åt både lunch och middag på samma ställe.
Under dessa timmar märkte jag att min handled gjorde ont och det hade svullnat lite. Det var halt och lerigt vid echo valley där vi vandrade. Jag föll en gång och tog stöd med handleden. Gjorde ont i början men sen tänkte jag inte mer på det förrän senare.

image

Bra att ha en syster som reskompis som kan lappa ihop mig när jag gått sönder.
Nu är jag trött och skadad. Vi har fortfarande en lång tur kvar innan vi får vila på riktig säng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *