Trött och grinig snorunge

Kvällarna har blivit väldigt jobbiga. Grumpy vägrar sova den tid jag vill. Tar en evighet att natta henne och när hon väl sover så är jag också trött. Hejdå egentid. Hej hej kudde.

Igår kväll var riktig jobbig. Min lilla Grumpy hade förvandlas till en snorunge. Näsan var täppt. Hon var trött vilket ledde till en riktig grinig snorunge. Många sånger, pussar och vaggningar fram och tillbaka senare lyckades jag få henne att sova.

Tre timmar senare vaknar hon och ville amma men näsan gjorde det inte lätt för henne.tillslut tog jag ut nässuget och sög. Det var jag, Grumpy, nässugen och kalla natten. Vaggade henne och hyssjade och sjöng, allt för att hon skulle somna om och sluta gråta. Fick tyst på gråten men hon kunde inte sova. Då och då börja hon gråta. Jag testade sug igen. Det blev nya skrik. Nya sånger och allt går om och om igen. Två timmar senare somnade hon och jag kunde äntligen få lite sömn jag med.

Men sömnen var långt ifrån rogivande. Drömde om barngråt, krig och massa annat tråkigt. Jag vaknade av en ledsen Grumpy. Ingen aning hur länge jag sovit. Kan inte varit länge. Somnade om men väcktes igen av snyftningar. Så trött…

Sömn och egentid existerar inte längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *