Trollet

Kära Trollet!

Det är jag som kommer att bli din mamma. Det är mig du kommer att hänga mest med det första året och kanske andra året med. Det är jag som kommer att vara din mamma livet ut. Det är i min mage du befinner dig just nu.

Du är just nu i slutet av vecka 37. Du växer och rör dig som du ska. Enligt all forskning så är du färdigutvecklad och kan överleva livet utanför magen om du kommer nu. Åh vad jag längtar efter dig. Jag tänker dagligen på hur det kommer att vara den dagen du kommer. Kommer det ta tid eller kommer du flygande ut.

När kommer du?

Jag och din pappa är så nyfikna på dig. Är du en flicka eller pojke? Vem kommer du att likna mest? Hur kommer du att vara som bebis? Det är så många frågor och så många stunder vi ser framemot.

Förutom en pappa och en mamma kommer du även få en storasyster. Jag kallar henne för Grumpy. Hon kan se lite Grumpy ut men hon är världens snällaste. Du kommer att älska henne. Kanske kommer det finnas dagar då du inte gör det men hon är din syster. Jag hoppas innerligen att ni två kommer att bli världens bästa vänner och kommer finnas där för varandra i vått och torrt. Det är förresten hon som brukar säga hallå bebis Mushi Mushi och sjunga alla möjliga sånger.

Jag är faktiskt väldigt nervös över rollen som tvåbarnsmamma. Det kommer inte vara lätt alla dagar. Jag vill finnas där för både dig och din syster och jag kommer att göra mitt bästa. Ha tålamod med mig!

Det är alltså jag som är din mamma. Det är jag som kommer tjata på dig med att städa upp efter dig. Jag kommer att bli arg när du gör något du inte få. Men det är jag som kommer att vara din enda mamma och som kommer att älska dig villkorslöst!

Väntar och längtar så efter dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *