Trollet: 3 månader

Till käraste Troll

Du har nu blivit tre månader! Tänk vad tiden går fort. Kom du inte rätt nyligen till oss? Liten röd svullen krabat som lades i min famn och nu har det gått tre månader.

Igår, dagen innan din tre månaders dag, fick du dina första vaccinationer. En spruta i varje lår. Du grät och det var så synd om dig men tappert var du. Du blev inte så påverkad av sprutorna. Lite lätt feber på kvällen och dagen därpå. Värst var att du blev förkyld. Igen… och jag lider med dig. Det är så synd om dig varje gång näsan täpps till och du får svårt att sova och du snörvlar och snörvlar. Hoppas denna förkylning inte är långvarig.

Din månadsdag firades med en förmiddag på öppna förskolan i Huddinge. Första gången du besökte en öppna förskola. Du satt mest i sjal och i min famn. Du var lite påverkad av vaccinet så ville inte låta dig ligga ner och leka. Öppna förskolan var för din syster skull.

Ledsen trollet att mycket vi gör är för din systers skull. Vi tänker att du ännu är så liten så det gör inget att du bara hänger på och ser dig omkring.

Du bli allt sötare och sötare. Var några som kommenterade det idag. Ditt hår är så konstigt. Det står liksom rakt upp och jag får inte riktig ner den. En tofs som bara stå upp. Stor börjar du också bli. Du väger nu 4,92kg och du kan nu börja använda strl 62 i kläder.

Du hatar ligga i vagn och föredrar att jag bär dig. Men du vill heller inte bli buren för länge i sjal. Du vill liksom vara fri och du vill titta utåt. Nyfiken bebis!

Du är ingen kräkbebis. Jag kan faktiskt säga exakt datum när du spydde på riktig riktig så det kom massa mjölk ut. 15 januari! Det du! Var jag absolut inte beredd på. Du dreglar en hel del så jag har börjat använda dreggisar på dig. Håller du på och få tand redan tro? Jag hoppas inte det. Du suger mycket på din hand. Ibland på nätterna hör jag hur du suger och då vet jag att du är vaken! När jag frågar om jag också få smaka så ler du bara. Min lilla solstråle är du. Alltid glad vid ögonkontakt men usch vad du alltid ser så bitter ut. Mitt lilla troll! Det är vad du är. Håret rakt upp och glad sur litet troll! Jag älskar dig så kära troll och det kommer jag alltid alltid alltid att göra

Mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *