Trevlig helg med trevliga människor

Helgen har jag spenderat med trevliga människor och god mat. Även druckit gott vin. Började helgen med badminton. På kvällen var jag och V bjuden på middag hos en gammal vän. Väl där blev vi bjudna på vietnamesiska sommarrullar. I vanliga fall brukar man oftast ha räkor och fläskkött men värdarna körde en annan variant med lax istället men lika gott var det. Jag kallar det för vietnamesisk variant av taco då vi rullade vår egen rulle. Efter maten blev det dessert. Jag och C hade bestämt att jag skulle göra dessert så kvällen innan gjorde jag hallonpannakotta cheesecake och tog med mig dit. Den var riktig god. Andra gången jag gör den men denna kommer jag att göra om fler gånger. Så lyckad middag. Pratade roliga minnen, sjukhusbesök, resor och framtiden.
Det tråkiga med Stockholm är att de man känner bor så långt bort. Så det är inte ofta man kan göra sådana middagar. Fast då uppskatta man det mer. Kom hem runt tolv och somnade direkt.

Söndag bakade jag muffins. Även dessa lyckades jag. Blev även lite fotande. Får sätta upp när jag är klar.  Dags att redigera lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *