Tredje natten…

…utan amning. Det känns som jag har haft sju svåra år. Jag är så trött att jag skulle kunna sova stående men tankar och stress gör det svårt för mig att somna. Grumpy somnade först vid ett tiden på natten. Försökte få henne sova tidigare men hon vägrade fast hon var så trött. Hon ville ha vatten, sen ville hon ha körsbärstomat, sen ville hon läsa en bok, sen ville hon titta på youtube och det var det ena efter andra. Till slut somnade hon i min famn. Fick vagga henne till sömns.

Jag drömde om friterad mat och gravida vänner som sov på min soffa och drogpåverkad män i min lägenhet. Vaknade med ett ryck av att Grumpy började gråta. Klockan var halv sex. Försökte buffa henne i rumpan men det hjälpte inte. Tog snabbt upp henne för att gå till vardagsrummet så att jag inte skulle väcka mannen. Fick henne att somna men hon vaknade innan jag ens hann lägga ner henne. Det var som hon kunde läsa mina tankar, som om hon visste att jag tänkte tanken att nu nu ska jag lägga ner henne och hon började gråta. Hon grät hysterisk när jag kom till sängen men hon sov. En hemsk mardröm tolkar jag det som. Alltid samma tid.

Mannen väcktes när hon grät som mest. Försökte sig på trösta men hon ville inte ha honom. Hon ville bara bli tröstad och buren av mig. Till slut vid sju tiden när mannen vaknade för att gå till jobbet fick jag henne att somna. Babblarnas stompa låt spelades i bakgrunden och jag buffade henne i rumpan tills hon somnade. Jag somnade med henne. Jag hörde sms men ignorerade, jag försökte sova men vaknade till lite då och då för att se att hon sov. Vi vaknade tio både jag och hon. Fortfarande trött.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *