Tokyo dag 2

Till slut somnade jag och det var väldigt skönt att sova tills städerskan bankade på dörren och sen försökte komma in. Klockan hade då hunnit bli rätt mycket. Nästan elva. Grumpy sov fortfarande. 

Dagens agenda var:
● Åka till shibuya för att fixa rail passet för resor på Jr tåg under en vecka.
● Boka biljett till Kyoto
● GIFTA OSS

När Grumpy vaknade vid 11. Då hade vi hunnit göra oss i ordning. När alla var klara och vi gick ut märkte vi till vår förargelse att det regnade.  Det blev till att köpa ett paraply. Som tur var har jag med mig Grumpys barnvagns regnskydd.
Det blev mat

image

image

Sen blev det

image

Shibuya för biljett. 

image

30 min kvar innan jag skulle bli någons fru.

image

Snart är jag någons fru

image

Jag är någons fru.

image

Kallt och ruggigt. Inga bröllops bilder.

image

Tokyo tower.

image

Shibuya crossing

Avslutade kvällen med grillning i shibuya.  Lite för högljutt musik och inte så god som jag hade hoppas. För mycket kött. Var bara kött.
Grumpy var dessutom ledsen så hon ville bara vara med mig.  Hon tycker också det var för högljutt.
Vi försöker inte låta en bebis hindra oss från testa olika platser men tror vi måste inse att det bara inte funka på alla ställen och tider. Smartast hade varit äta tidigare och sen gå hem men vi gick runt till nästan nio. Sen kanske välja en lite lugnare så ställen. Vi hittade bara inte en sådan.
Nytt försök idag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *