Tisdag

Bloggen är konstig. Det går inte att blogga från mobilen. Jag skrev ett inlägg i Gotland som inte gick att lägga upp. Mannen försöker fixa bloggen. Han sa något fel med servern. Ska lägga upp mig på en annan sa han men han har inte gjort det än. Testa skriva se om det gå att publicera från datorn.

Tisdag. Idag blir Grumpy 13 månader. Jag har inte hunnit skriva hennes 1 års brev. lite lat och seg är jag. C har fått sin lilla flicka idag. Hon är rund och söt. Jag längtar lite efter en bebis till. Mest för att min bebis är så stor och snart kommer att börja förskolan. Då kommer jag att börja jobba igen. Vill inte riktig börja jobba. Men samtidigt ska det bli kul. Jag gör inget vettigt hemma ändå. Känner mig så trasig inombords så inga fler ledigheter skulle kunna fixa mig. Jobbet kan jag åtminstone göra något. Hjälpa någon annan att bli hel igen.

Grumpy är sjuk. Hon har feber och konstiga prickar. Jag hoppas det inte är vattkoppor. Men om det är det kan det vara bra ändå. För då har hon haft det. Behöver inte ha det när hon börja förskolan. Men hon klia inte sig så troligtvis är det inte det.

Jag försöker göra fotobok över Grumpys första år. Men har hittills inte gjort en enda sida. Inte lätt göra en fotobok med så många bra bilder och allt. Men har köpt kredit så måste göra den.

IMG_0423

så liten hon var för 13 månader sedan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *