Tillbaks till verkligen

I tisdags sen eftermiddag kom vi hem igen. Bye bye tokyo. Hej hej ångest
Det var länge sen.  Visst hade jag lite då och då under resan men det var hanterbart. Nu är jag hemma igen och jag vill typ ligga i fosterställning och gråta över att kommit hem.  Visst är det skönt också komma hem. Min egen säng, tvätta lite kläder, min egen toalett, och mitt hem men vi hade det bra i Japan. Borta från alla förväntningar, alla människor man inte vill prata eller träffa, från all krav man ha på sig själv och all det där tråkiga vardagen.
Nu är det vänta och se när vi kommer iväg på nästa resa. Håll ut håll ut säger jag till mig själv. Skönt i alla fall att jag ska ner till Malmö om en vecka.

image

Första måltiden jag lagade hemma.  Enchiladas. Den vad faktiskt rätt god. Tyckte även mannen. Inte alls mäktig och tung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *