The night before Christmas

Kvällen innan julafton. Köttet är marinerad. Rostbiffen är grillad och redo att ätas imorgon.  Klapparna är inslagna och huset är nästan färdigstädad inför imorgon.  Jag har gjort lite stor grej av hela dagen imorgon.  Dels för att mamma kommer på besök och jag vill göra en riktig julfirande med henne och lillebror. Sen är det Grumpys första jul.  Hon kommer inte minnas den men jag kommer. Så därför bli det jul i vårt hus. 

image

Min lilla tomtenisse

image

Min lilla Grumpy har varit väldigt förstoppad.  Hon har krystat och korvarna som hon med stor ansträngning fått ut har varit så torra att jag kunnat plocka de från blöjorna. Hon har ätit så mycket katrinplommon och rapsolja. Idag lossade ploppen.

image

Vår gran och alla klapparna vi har fått och visa som vi ska ge bort.  De flesta är till Grumpy. 10 min efter denna bild ramlade Grumpy från soffan och grät.  Första fallet. 
Blev arg på sambon som satt och tittade på folk spela på datorn och inte höll koll.  Arg på mig som gick mot kylen istället för att bara lämna tillbaka nagelsax som jag skulle. Men tryckte ner allt och fokuserade på trösta istället. Barn ramla.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *