Stormar

Knappt en vecka efter stormen Gorm kom stormen Hedga. Hedga orsakade tydligen en hel del trafikstopp söderut från Stockholm. Inga ersättningsbussar sattes in läste jag då det inte var säkert. 

Själv satt jag och Grumpy hemma och hörde vindarna slå mot fönstret och regnet. Granen nere på torget svajade förskräckligt. Trodde ett tag den skulle rasa men den står kvar. 

Vi har tagit det riktig lugnt. Sovit -lekt -ätit – lekt – sovit typ hela dagen. Fick besök av Grumpys farmor som kom för att lämna mat. Visade sig vara kyckling som hon hade wokat med championer, lök, och morötter. Inget märkvärdigt. Gillar inte få mat från någon. Inte som jag ska ha i frysen och plocka fram. Hade jag velat ha hade jag kunnat ta från mamma. Hon ville skicka med mat. Jag sa nej. Visst det är enkelt men jag kan och jag vill oftast fixa själv. Tror dessutom det är bra mot min ångest att jag gör det själv för då känner jag mig bra. 

På tal om ångest är den inte bättre. Den är som den är. Psykologen tycker jag är bättre, starkare än förut. Jag vet inte. Ibland känner jag mig stark ibland undrar jag varför jag fortfarande finns. Vad poängen är. I mitt inre pågår det namnlösa stormar i olika styrkor. Jag försöker boka upp mig så jag inte gå hemma hela tiden. Hålla mig sysselsatt. Det hjälper mer än jag vill erkänna. Det gäller bara att kämpa emot stormen som vill hålla mig hemma. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *