Sötpotatismos och kyckling

Fick mig en liten egoboost igår när bästisen blev förvånad att jag både lagade middag och passade Grumpy. Hon hade hört att det inte finns tid till det.

Inte ofta jag känner mig duktig. Så länge Grumpy inte vill ligga vid brösten hinner jag laga middag. Monkeyboy kommer hem så sent och jag vill äta innan nio alltså laga jag mat.  Inte lätt att laga mat samtidigt som jag underhåller Grumpy. Inte alltid det funkar heller men det går om jag börja i tid och vet vad jag ska göra.

Jag älskar min ugn numera. Använder den mer nu än förut.

Gårdagens middag blev sötpotatismos och grillad kycklingbröst. Jag kan bara göra enkla maträtter. Monkeyboy tyckte om det och det gjorde mig glad. Vem vet.  Jag kanske bli bra på det där med att laga mat.  Vore kul om Grumpy hade nåt hon såg framemot när jag ber henne komma och umgås med mig när hon är vuxen.  Typ ”åh nej en kväll med mamma men jag kommer åtminstone få god hemlagad mat”.

20151013_184731

Ingen fin bild men ungefär så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *