Söndags martine

De två senaste dagarna i Taipei har varit kallt.10 grader, vind och regn. Min och S aktivitets planer har på grund av det blivit lite förstörda. Vi har fortfarande en hel del kvar som vi inte ha hunnit göra.

Idag var som igår iskallt. Efter gått och kollat butiker bland annat letat efter en skiva som S vill ha, bestämde vi oss för att se på bio. Jennifer Lawrence fick en Oscar för bästa kvinnliga skådis i filmen Silver Linings playbook. Därför bestämde vi oss för den. Filmen var väldigt underhållande, en riktig feelgoodfilm med. Karaktärernas olika psykiska problem kände vi igen lite från praktiken. Bra film och riktig kul att hon fick en Oscar.

Efter filmen blev det dim sum restaurang. Denna är första som jag har sett här i landet. Är inte riktig deras grej med dim sum. Ville att S skulle testa. Men blev besviken att de inte hade stor utbud av smårätter utan mer stora portionsrätter. De hade inte ens gröt! Och jag är sugen på kinesisk gröt. Mitt under maten mådde S dåligt, så gick därifrån och åkte hem.

image

image

Tanken var att åka upp till Taipeis högsta byggnad. Men S mådde dåligt och dåligt väder. Så inte lönt.
Två dagar kvar innan vi lämnar landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *