Sömnlös i Seattle

Jag börjar ogillar Seattle mer och mer. För att vara rättvist är det väl mer sällskapet och den kinesiska arvet som har bidragit till ogillandet. Jag vet inte riktig hur jag kunde glömma hur kineser ibland kunde vara, hur släktingar kan vara. Om jag hade tänkt hade jag nog omfördelat dagarna bättre. Fyra dagar här och fler dagar på New York och Washington. Men det är bara acceptera läget och hoppas att dagarna går. Tror V ändå lider mer än mig. Men han döljer sin frustration och sitt ogillande bättre än mig.
Min enda glädje är att jag inte är ensam utan V och lillebror är här. Sen har jag även fått mitt nya fina objektiv. Har bara inte fått testa fota kvälls bilder på Seattle. Lär förmodligen inte kunna göra heller. Tre sömnlösa nätter till innan vi lämnar stället!

image
Var vid sjön igår. Var en härlig promenad dit med bara V och lillebror.
image
Fick en del myggbett till på köpet. Men ingen sommar utan myggbett.

image
När jag kom hem stod mitt objektiv där och kallade på mig och kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *