Shopping och outlet

Helgen gick som vanligt väldigt fort. Denna helg hann vi med en hel del. Lördagen började väldigt tidigt. Grumpy har senaste dagarna varit väldigt morgonpigg. Vaknat väldigt tidigt och varit så himla pigg och glad.

På lördag åkte brorsan hem efter att ha varit här i tre veckor. Vi körde honom till tågstationen och åkte därefter till Stockholm quality outlet för lite fönstershopping etc. Vi gör väldigt sällan saker ihop längre jag och sambon. Vi tänkte därför att det kunde vara en lördagsutflykt till outlet och se om vi kunde hitta något fint.

2016-01-30 16.29.17

I Barkaby finns Lekmer butik med massa leksaker och kläder för barn. Vi lånade en vagn då vi inte hade med vår egen.

Söndag blev middag hos svärmor. Träffade även lilla kusin och Grumpys faster och farbror. Blev mycket kinesisk mat och lite förkyldningsbakterier. Grumpy fick till min förargelse även smaka på chips. Farmor tycker tydligen att åtta månaders bebisar borde få äta chips. Sambo hann som tur stoppa henne från att ge mera. Vill ju inte bli arg men kan ju inte bli glad över det.

Så nu är det måndag igen. Brukar tycka det är skönt med måndagar då jag och Grumpy är ensamma igen och det blir lite lugn och ro med lite rutiner. Rutinerna försvann idag. Grumpy ville först inte äta frukost. Inte sitta ner och leka utan ville bli buren hela tiden. Tog tillslut på henne kläderna och gick ut. Gick till lekplatsen men väl där hade hon somnat. Satte mig ner och bara tittade på några enstaka barn som var där. Grumpy vaknade efter sin 30 minuters paus. Gungade och red på en röd bil.

2016-02-01 11.04.26

Efter det blev det lunch. Där var hon lite mer samarbetsvillig. Åt lite mer. Blev fisk idag. Vi köpte henne en skål med sugpropp i lördags med förhoppning om att hon skulle vara mer intresserad av maten och inte av skålen. Gick inte så bra. Hon fick loss den.

2016-02-01 12.16.59

Efter lunch blev det lite lek på golvet. Klockan var bara strax efter 12. Kände mig rejält uttråkad. Hade ingen jag kunde ringa ut eller gå hem till. Blev att ta på selen och ta en promenad utan vagn. Hade hört talas om en secondhandbutik som bara sålde barn relaterade saker. Kläder, leksaker, böcker, filmer och mycket annat. Hörde att det inte fick att ta vagn med in. Mycket liten yta. Därför jag valde bärsele. Mycket riktig. Det var en storbutik med saker överallt. Fem små rum med allt möjligt. Krävs nog att man gå dit ensam. Väldigt väldigt mycket.

2016-02-01 13.58.04 2016-02-01 13.57.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *