Semester från semestern

Idag tog vi en chilldag. Sov nästan hela natten. Vaknade vid sju och började min vanliga tankeverksamhet. Kompisen vaknade vid tio och vid elva åt vi frukost.
Idag sken solen och alla som checkade in samtidigt som oss checkade ut idag. Och de som kom in igår åkte på tourvandring idag. Så vi var rätt ensamma på stället.

Rolig incident som hände idag. Medan S läste gick jag och fotade olika saker. När jag satt och fotade hunden kom jag på idén att fota apan. Tittade upp och såg att apan inte var o buren utan vid ingången till allrummet. Sa till S titta apan är ute. Och apan sprang och jag kom efter med honom med kameran och fotade. Det roliga var att när jag skrek look monkey sprang alla personal in i köket och stängde dörren. Jag och S stod där och tänkte What the f.. vad händer. Och de skrek och skrattade. Apan sprang omkring i gården med mig efter honom. Så snart han sprang in i rummet sprang alla i personalen bort och skrek. De var så rädda. När jag stod under trädet som Apan hade klättrat upp i hörde jag personalen i huset berätta för S att Apan inte gillade dem men gillade gästerna. Så tänkte okej lugnt. Apan hoppa nog inte på mig och i nästa stund rusar Apan ner från trädet med ett skrik och kommer mot mig. Jag fick panik och gjorde mig redo att rusa. Men apan kommer och griper tag i mina ben och jag skrek och hoppade och rusar in i huset och hon efter mig. Kom nog bort från honom. Men med lite list fick en annan gäst in apan i buren igen och personalen vågade komma ut från köket. Det var dagens höjdpunkt.
Nu ska jag sitta vid brasan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *