Seattle

Washington DC lämnade vi i måndags och fortsatte det som V kallar för tredje delen av vår resa. Nu är jag här i Seattle och bor hos min moster som jag inte hade träffats sen 1997.
Hon bor i en stor villa med utsikt mot vattnet.

image

Det är jättefint här och vädret i Seattle är mycket svalare än städerna vi var på östkusten. Nästan kallt. Jag har fått ha långarmad hela tiden.
Hur är det här? Annorlunda. Speciellt med släkten och mamma i närheten. V trivs inte för han känner inte han hör hemma här.
Sen ankomst har vi hängt mycket med de. Vi åkte till ett stort outlet utanför Seattle tillsammans, vi äter tillsammans, vi firade igår 4 juli tillsammans. Min moster och hennes man är väldigt snälla och beskyddande. Tog tid innan vi lyckades övertala de att vi inte behövde skjuts till stan och att vi klara att hitta hem därifrån. Vad kan man säga om Seattle? Inte mycket att göra och se här.
Vi köpte en dricka från världens första Starbucks som öppnades här i Seattle. Och vi har sett Space needle. Här i Seattle gör vi istället det vi inte gjort mycket av i de andra platserna, vilket är shopping och äta.
Men jag har ingen hemlängtan alls. Jag vill inte hem, hur fattig och tjock jag än bli så vill jag vara kvar i landet och åka till annan stad eller tillbaks till New York eller Washington.

One thought on “Seattle

  1. Låter som en lyckad resa om du inte alls längtar hem! När vi tågluffade fick du hemlängtan rätt tidigt och ville åka hem! Eller så är det för att du har din kära V vid din sida nu =) Låter så underbart kul, jag är avis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *