Saker jag hoppas på

Någon på facebook hade länkat till en artikel från Nyheter24 om att det fortfarande finns en chans för Hillary Clinton att vinna valet. Det ännu inte är helt över. Den 19e November ska det tydligen vara någon röstning av elektron röster eller något sånt. Lät så bra i ca 10 sekunder. Hoppet väcktes men källan kändes opålitlig. Han har liksom redan fått träffa Obama som introducera in honom i arbetet. It’s too late.

Sen det med hopp. Den är ju lite kul att tänka på. Mannen säger lite lugnande att Trump ändå inte kan göra något utan att fått godkännande från kongressen. Så lite hopp ändå om att det inte kommer att bli någon tredje världskring än.

Jag har levt lite mycket på hopp nu känns det som.

Jag hoppas att nya lägenheten inte kryllar av massa äckliga kryp. Speciellt inte av silverfiskar. Fy alltså. Jag kan drömmar om mördare, spöken och sånt utan att bli alltför rädd. Men silverfiskar är något jag kan vakna av och känna hur det kryper i hela kroppen. Silverfiskar och ormar.

Jag hoppas att Miss Grumpy kommer att trivas på nya förskolan och att det inte ligger alltför långt bort från hemmet.

Jag hoppas livet blir bra även när jag börjat jobba.

Jag hoppas alla mina familjemedlemmar kommer att fortsätta må bra.

Jag hoppas det inte bli värsta snöstormen i år eller nästa år. Jag gillar lagom mycket snö.

Jag hoppas på en ny amöba i magen snart. Inte nu nu men gärna inom min utplanerade tid.

Jag hoppas min dator inte krascha innan jag har fört över mina bilder till säkert förvar

Bild: förställ er detta

Jag på knä med kroppen och ansiktet vänd mot mekka.

Hopslagna händer med en krucifix mellan händerna.

Buddha och Ganesha och Shiva statyer står framför mig.

Ber till alla religioner som finns att Trump inte är så knäpp som han verkar och han faktiskt bara överdrev lite under sin valkampanj.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *