Saker att (inte) se framemot

Saker jag ser framemot:

  • Min examen  – jag blir äntligen färdig.
  • Min examen/födelsedagsfest – min familj och vänner från Malmö, Göteborg och Oslo kommer hit och fira med mig.
  • Min resa – jag och konstnären reser till värmen och njuter av livet en månad.
  • Mitt första jobb – som jag inte fått än men ska bli spännande se var jag kommer att jobba.

Saker jag inte ser framemot: 

  • Min examen – jag blir färdig!!!?? Nervositeten att bli färdig. Vad händer sen? Jag är inte redo.
  • Min examen/födelsedagsfest – alla samlades. alla har förväntningar. Tänk om jag inte klarar  av det. Jag gillar inte vara värd heller.  Sen stressen. Jag vill vara med alla. Jag har saknat dem så. Vill ha egentid med var och en av dem. Men alla åker hem nästan samtidigt. Mina två kompisgäng kommer att träffa varandra för första gången. Min asiatiska gäng och mina två bästa och käraste barndomsvänner. Jag oroar mig inte för att dem inte kommer att gilla varandra. Jag oroar mig mer att dem kommer att falla för varandra och lämna mig. Jag är självisk men jag vill ha dem för mig själv.
  • Min resa – tänk så händer det något? Tänk om jag får hemlängtan. Tänk om jag och konstnären börjar att bråka.
  • Mitt första jobb – tänk om jag inte klara av det. Tänk om jag gör fel och skadar någon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *