Rastlöst och trött

Precis som det står i rubriken. Är rastlöst och trött. Jag bloggar mindre nu när jag har mindre krav. Har mycket jag vill Göra men är inte bra på att ta tag idet.
Exempelvis har jag gett mig in på att sy en sänghimmel till Grumpys rum. Vill skapa en men myshörna till henne. Ville köpa en sänghimmel för 850 kr men det kändes för dyrt så jag bestämde mig för att sy med hjälp av Svägerskan. Sagt och gjort. Fick i förra vecka tyg av henne. Nu är halva jobbet gjort och den andra halvan ligger på köksbordet. Jag har fastnat och vet inte hur jag ska ta mig vidare.

image

Gillar färgen och var riktig snäll att jag fick tyget av Svägerskan. 

Igår kväll satt jag till ett på natten och gjorde klart en av tre fotoböcker jag vill göra så har fått något gjort. Nu ska jag bara göra Japan bok och Grumpys första årsbok. Problemet jag stöttat på där är: Grumpy. Svårt att arbeta och samtidigt hålla ett öga på lillbuset. Mannen kolla men hon vill hela tiden ha min uppmärksamhet.

image

Hon lär nog bli 2 år innan jag ens gjort klart den. Suck. 

Egentligen är jag inte rastlöst utan mer motivationslös.
Vad har jag mer att göra. Jag har inte skrivit Grumpys brev och jag har inte skrivit om Japan. Ångrar att jag inte förde dagbok. Börja ju glömma allt jag har gjort. Kanske dags att börja skriva dagbok igen kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *