Pride och söndagsshopping

Den årliga Pride paraden inträffar sista söndagen i juni varje år. Och det fick vi se. I varje Street stod deltagarna, vagnar, orkester redo att gå samman i en och samma Avenue. Det var människor överallt. Vi var inte precis sena men det var nästan omöjligt att få bra plats. Vi hade först en front road plats men lämnade för att få tag i ännu bättre plats. Lärde oss en läxa där. Har du plats lämna inte den för annars får du stå och titta över andras axlar.
Paraden var lång, efter två timmar pågick det fortfarande så vi stack.
Blev lite shopping istället. Försök till det iallafall. Människor överallt.
Besökte fotografernas paradis. Det var stort men jag fick världens sämsta service och det gör mycket av ens upplevelse. Killen som hjälpte mig var dryg, smaskade på sitt tuggummi och okunnig. Men gick därifrån med en extern blixt. Velat ha länge. Men när jag stod och fotade New Yorks byggnader märkte jag hur mycket min nuvarande objektiv suger. Så blir nog lämna tillbaks blixten och spara till ett nytt objektiv istället.
Nu är jag så himla trött. Sovit fyra timmar bara. Nu är det bara två dagar kvar och jag vill inte åka vidare……

image

Yeah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *