Potträning fas 1+2

Fortsättningen på potträningen. Det har nu gått en vecka sen jag började potträna Grumpy. För förra helgen började jag potträna henne. Tyckte första halva dagen gick bra men sen så blev jag bara tokig. Dagarna fortsatte och jag var ledig så kunde hålla koll. Hon kissade på sig konstant. Fem blöta par byxor kunde jag ha från morgon till kväll. Hon totalt vägrade att sitta på toan. Även pottan vägrade hon. Om det var bajs då gick det bra. Då kunde hon säga till men kiss då bara kissade hon. Åh vad jag blev galen. Men så en dag. Dag fyra eller fem då satte jag henne på toaletten rutinmässigt och hon kissade och den dagen hade jag inga kissolyckor. Dag sex var hon på dagis och där hade jag informerat personalen om potträningen så de körde blöjfri. Hon kissade på sig en gång men sen hade det gått bra med pottan. 

Svårast hade nog mannen för att potträna henne. Jag kände redan från start att han inte var så med mig på detta. Han blev tokig på kissandet. Igår kom jag hem och han sa att han inte tänker potta henne utan hon skulle köra blöja när han hade henne under dagen. När jag vaknade då tog jag av blöjan och vi fortsatte köra blöjfri tills jag skulle jobba. 

Hon är inte riktig rumsrent än men jag tror att jag kommer klara av det. Tålamod tålamod 

Blöjfri här och leker. Det gör lite mer ont, har hon börjat märka, när hon slå sig på rumpan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *