Oxsvanssoppa och tjejmys

Jag försöker träffa alla kompisar jag har här i Malmö nu när jag är här. Saknar de så när jag är i Stockholm. Visst är det bra vänner jag har där uppe också men dessa här är lite annorlunda. Speciell Grumpys gudmor. Jag har fyra vänner här som jag känner att jag måste träffa varje gång jag är i Malmö. Det är Grumpys gudmor och Meiyi. Sen är det mina två äldsta barndomsvänner. Speciell D som jag har känt sen vi var 7 år gamla.

Idag träffade jag då mina två gamla rumskamrater, Gudmor och meiyi. Det bjöds på en oxsvanssoppa och pepparkakskaka. Mums. Länge sen någon lagade oxsvanssoppa till mig. Det var mycket mör och värmande. Gillar dock min egen oxsvanssoppa lite bättre. Mest för att min är stark och jag gillar mina egna nudelsoppor.image

Sedan blev det tjejmys i soffan. Tråkiga var väl att Grumpy inte var mottaglig. Hon var mammig och grinig. Grät så snart gudmor tog henne. Hon kände inte igen dessa och de var skrämmande för henne. Inga barn och nya vuxna människor som tar på henne är hon inte van vid. Lite tråkig är det. Men kanske om jag kommer ner oftare och träffa dem oftare kanske det bli bättre.

image

Fina tjejer och jag. Vet inte varför bilden blev så konstig.

image

Grumpy provtestade sin tand på gudmor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *