Öppna förskolan

Jag och Miss Grumpy har haft en bra dag idag. Vi började dagen vid nio tiden. Jag vaknade med ångest över dåtid, nutid och framtid. Det vanliga. Jag kan inte släppa det förflutna, jag har svårt att leva i nuet och jag oroa mig konstant över framtiden.

Varje onsdagar mellan 13-15:30 finns öppna förskolan för oss föräldralediga med barn mellan 0-9 månader. Det är en bra mötesplats för oss att dela åsikter, tankar kring allt mellan himmel och jord. Mest då kring våra barn. Jag och miss Grumpy brukar gå dit och tugga på leksaker. Klockan 14 varje onsdag och torsdag då är det sångstund i cirka en kvart och vi älskar det.

Idag träffade jag en kollega från Traineeprogrammet. Vi hade inte ses sen januarimånad. Hon var höggravid då. Sen födde hon två månader innan mig men först nu träffas vi. Kändes lite som Grumpy klickade bra med hennes flicka. Hon började prata och skratta nästan omedelbart. Har inte hänt förut. Tog med kollegan till öppna förskolan och hon verkade gilla det.

Sen tog jag och Grumpy en promenad med min mammagrupp. Det är höstväder nu. Mycket kyligt men solen har inte gett sig iväg än. Vilket ger oss fina höstdagar. Jag försöker passa på att njuta.

2015-10-07 17.11.39

Grumpy är bra sällskap även i mörkret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *