Om svåra beslut jag alltid ställs inför

Alla besluts som tas forma hur livet kommer att se ut. Vissa beslut är lite svårare än andra. Grumpy och förskola. Att vara på förskola eller icke. Vi kom fram till Grumpy ska till förskolan men så lite som möjligt. Men det går inte som vi ha tänkt oss. Vi föreställde oss en ledsen Grumpy vid lämning. Inte att hon ska vinka Hej då för att en timme senare bli väldigt ledsen. Idag blev jag uppringd. Hon var för ledsen runt lunch. Pedagogerna frågade hur vi vill göra. Ja hur vill vi göra. Jag börja jobba om två veckor. Nästa vecka är min sista vecka. Om det inte gå vet jag inte hur jag ska lösa det.  Kan inte säga upp mig för då är jag arbetslös. Nu har jag ju skuld och allt men Grumpys välbefinnande är viktigast. Funderar även på om jag inte ska ringa och be att börja jobba som nattsjuksköterska istället. Men jag hatar natt. Men det skulle kanske underlätta en del så som kunna hämta tidigare från dagis. skulle hon bli ledsen under lunch kan jag bara ta hem henne igen och senligga och sova med henne. Jag får väl offra mig lite.  

Sen är det där med amningen. Hon har senaste månaden velat amma även på dagen. Tydligen vill de att man ska slutat amma vid dagis start. 

min hockey spelare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *