Om sushi och scones

Det har varit soligt väder hela veckan och idag fick jag njuta av den. Efter morgonens projektplans seminariet mötte jag upp en vän på Medborgarplatsen för lunch. Det blev Akkis sushi. Vi satte oss på torget och åt sushi medan solen strålade rakt på ansiktet. Där satt vi ett par timmar och pratade om kameror, resor och mat. Mina favoritsamtalsämnen.

image

Jag förundras alltid över, hur alla alltid lyckas äta nyttig, träna regelbunden och gå ner i vikt, utom jag. Jag försöker men får alltid återfall till min lata sida. Idag hade jag motivationen. Idag gick jag halva vägen hem från stan. Hade kunna gå resten om jag bara visste vägen. Får se vad som händer imorgon.

image

Efter samtal med JL och genom hennes bilder blev jag sugen på att baka bröd. Jag bakar aldrig bröd. Detta då mina bröd har tendens att bli hårda som stenar. Tittade på hennes recept och upptäckte ingredienser jag inte hade hemma. Så jag bestämde mig för att göra scones istället. Lade i lite tranbär och havregryn och de blev jättegoda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *