Om Malmö

Jag hade tänkt skriva om den där veckan jag var i Malmö men så har det inte blivit. Jag är världens bästa på skjuta upp saker. Klagar jämt på tidsbristen men vet dock inte vad jag gör utav min tid. Nå väl ska göra ett försök att summera Malmö veckan innan alltför mycket av minnet försvinner i dimman.

Mor min  ringde mig dagen efter att Emporia i Malmö öppnade och sa att jag måste ta med kameran när jag åker hem. Hon berättade om denna superstora köpcentret som hade öppnats och som hon gick vilsen i. Så en utav dagarna i Malmö spenderade jag med min lilla mor och hennes två väninnor och lekte kamerakvinna åt dem. Var inte precis så speciell bra på det. Hade fel objektiv med mig.

Efteråt träffade jag min superupptagna f.d. roomie från Kina. Blev middag och fika efteråt. Har insett det ett tag redan men jag har väldigt många fantastiska och inspirerande vänner. Alla fantastiska på sitt eget sätt. JY har en livsfilosofi och inställning som jag verkligen gillar och beundrar. Hennes glädje och syn på livet smittar oftast av sig. Hon brusar oftast aldrig upp. Jag har känt henne i elva år och aldrig någonsin har jag sett henne sur, eller arg. Eller så är det så sällan att jag inte minns. Jag kan minnas gångerna jag gjort några andra vänner arg eller sur på mig men kan inte minnas henne sur eller arg.

Sushi blev det. Hon hade hört om en restaurang som hade friterad sushi vilket lät spännande. Men jag hade nog tänkt mig lite annorlunda. Det var det friterad kyckling i den högra och stekt lax i vänstra. Gillade den friterade kycklingen bättre än laxen. Liten och mysig restaurang i Lilla Torg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *