Om Grumpys första dag

I fredags var det Grumpys första dag utan mig på Ängen. Var så nervös och orolig hur det skulle gå.  Men jag hade bestämt mig att hon bara skulle vara där i 2 timmar. Efter lunch skulle jag hämta henne. 

Min prinsessa innan vi gick in. Hon bara gick in med mig i handen. Varken blyg eller rädd. Barnen satt och lekte med trolldeg. Hon tittade på och jag sa hej då och vinkade men hon var inne i vad de andra barnen gjorde. Brydde sig inte om mig. Jag gick ut med en klump i halsen. Min flicka grät inte som jag hade väntat mig. Hon var starkare än vad jag trodde. Tittade in i fönstret och vinkade hon tittade efter mig och pekade på mig hela tiden och jag kunde se att hon sa mamma. 

Sysselsatte med att ta ut kläder jag ville sälja. Måste börja rensa garderoben. Hela tiden tänkte jag ska jag ringa och fråga hur det gå. Men nej jag höll mig. Hon var bara ifrån mig i 2 timmar och det ha hon varitförut.  

När jag hämtade henne två timmar senare hade hon precis ätit klart lunch. Enligt pedagogen hade hon inte gråtit. Bara frågat efter mig.  Så allt gick. 

 O
Vi gick hem i det fina vädret. Hon var glad över att få komma ut i den friska höstkylan. Första dagen gick bättre än väntad. Ingen av oss grät. Vi klarade det både två jag och min Grumpy. Vi är lite starkare än vad jag trodde. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *