Om dessa vanliga dagar

Dagarna har återgått till det normala igen. Nu, en vecka efter hemkomst, känns hela resan som en dröm. En sån där dröm som känns väldigt verklig när du vaknar men så inser du att det bara var en dröm.

Dagarna har återgått till det normala. Jag vaknar och försöker göra nytta. Försöker göra mitt bästa.
Jag försöker fota när jag kan och samtidigt försöker jag lära mig redigering. Det går så där.

Dagarna har återgått till det normala. Jag försöker trycka ner det som går och glömma det som varit. Vissa dagar går det bra, andra dagar bubblar det över och då går jag in i mig. Aldrig lär jag mig att vissa saker försvinner inte hur mycket jag än trycker. Vissa saker glömmer jag aldrig hur mycket jag än vill.

Dagarna är normala igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *