Om den sista helgen i oktober 

Då svepte ännu en helg och snart även en månad förbi. Snart börjar en ny vecka och månad. 

Senaste dagarna har solen besvärat sig med att titta ut igen. En riktig vackert och solig helg fick vi. 

Igår tog vi cykeln hela våran lilla familj och så cyklade vi till skogen vi aldrig varit i fastän vi bott här i tre år. Solen sken men luften var kyligt och vinden ihållande . Vi hittade en gammal fotbollsplan och där slängde vi pinnar i luften och Grumpy hon skrattade och skrattade. 

Kanske inte på denna bild. Här ser hon bara uttråkad ut. 

Vi lekte tills kylan hade bitit sig igenom kläderna, först kände vi att det var dags att cykla hem igen.  Vi tog en tur förbi Willys för att köpa lite godis ifall det dök upp några små monster och ville ha godis. I butiken fick mannen, kanske gör första gången?, se Grumpy lägga sig på golvet när hon inte få som hon vill. I detta fall vindruvor. Var hon lärt sig det är ett mysterium. 

Söndag: Dessa två satt och tittade på varsin dator skärm efter Grumpys fall och en kort powernap.  Hon fick lunch medan vi vuxna åt inget. Sen tog jag henne ut för att stilla mitt dåliga samvete. Vi gick till Kristallparken och tittade på kaniner och höns och tuppen. Vi gungade, cyklade en karusellcykel tills vi blev yra i huvudet. Vi åkte lite rutschkana och så råkade jag hälla lite sand på min dotter när jag ville leka med en grej jag sett barnen leka. 

Ena stunden var det fullt med barn på parken men sen nästa var det nästan tomt. Då var det dags att ta en grinig bebis hem. 

 Jag har lärt henne sparka löv och slänga upp det. Det tycker hon är kul.  Jag med.  

Bestämde mig för den billige vagnen när vi gick ut. Bryr mig inte om nån tar den.inte lätt att få ett barn som avskyr vagn att sitta o vagn.  

Det är snart vinter. Skogen är fortfarande vackert trots att det röda färgen har försvunnit och det numera bara är den gyllene färgen kvar. 

Då var helgen förbi. Imorgon är det dags för förskolan och snart börja en ny månad.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *