Om att se New York från ovan

Igår blev det sent och jag orkade inte skriva på tåget hem. Men igår var det underbart väder och allt var och är fortfarande så underbart här. V kommer att behöva dra mig härifrån. Först vädret igår, låg mellan 25-27 grader ungefär. Kändes som tidigt svensk sommar. Det blev lite shopping och lite annat. Rea på många butiker så jag gick lite crazy banana. Vid Victoria secret gick lusten ut o jag köpte bara en parfym till mig själv. Kvinnorna i butiken var inte kloka!  Kvällen avslutades med en tur upp till Rocketfeller center.67 våningar upp åkte vi och det var smockad. Tur att jag inte hade stativet med mig. Det var nästan omöjligt att ställa upp ett. Solnedgången var tyvärr inte över fina delen av New York men utsikten var ändå breathtaking! Vi stannade tills mörkret föll in över stan och all lampor och ljus tändes.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *