Om att jobba natt

Inte lätt att jobba natt. Varje minut och varje sekund kändes. Tiden släpade sig långsamt framåt. Jag såg hur solen gick ned över hustaken och mörkret spred sig över gatorna. Jag såg hur gatubelysningarna tändes. Sen tror jag även tystnaden infann sig utanför huset. Bara i huset var det ljud. Ljudet av spelmaskiner och människornas ångest fanns i huset.  Sen kom solen upp igen några timmar innan jag slutade. Mina steg bland maskinerna blev tyngre och tyngre. Gäspningar kom allt oftare. Gästerna tittade och skrattade åt min trötthet. Jag bara log ursäktande tillbaka och fortsatte mina tunga steg. Ibland drog någon av kollegorna en skämt. Jag log och försökte skratta.

Det är inte lätt att jobba natt.

2 thoughts on “Om att jobba natt

  1. Kom precis på att du hade börjat blogga och tänkte följa dig på din resa. Här kan jag kanske följa ditt liv lite lättare än annars =) Om du skriver mer! Skriv, skriv, skriv!

  2. Jag ska göra mitt bästa! Ska försöka uppdatera lite varje dag om resan. Har ju lite dötid när jag åker t-banan och bussen hem. Brukar sitta och skriva lite då och sen lägga upp när jag kommer ”hem”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *