Om att hata mig själv

Ibland hatar jag mig själv för alla dumma saker jag gör. Jag hatar mig själv när min okunskap ställer till det för mig. Jag hatar mig själv när mitt slarv orsaka skada. Jag hatar mig själv när mina ord inte först gå igenom mitt huvud. Jag hatar mig själv när min stolthet   kommer i vägen. Jag hatar mig själv när mitt förflutna påminner mig om mina tidigare misstag. Jag hatar mig själv när mina tankar hindrar mig från att leva.

Jag har annars haft en bra dag men blev lite arg på mig själv mot slutet. V, hans syster och en vän sprang halvmaraton idag och jag var där med kameran. Det som gjort mig irriterad, var först solen rak i kameran. Väldigt många dåliga bilder för att jag inte kan  handska motljus. Sen missade jag när V kom i mål. Jag ville ha bild då han flåsade in i mål men fick istället en bild där han var inne och vinkade till mig. Sen såg jag när hans syster kom i mål. Men alla bilderna jag hade på henne springande in till mål var oskarpa. Så ville slå mig själv där.

Enda bilden jag tog som inte var suddigt av henne springa i mål. Det är tjejen bakom damen i rosa. 😛

Mera maraton bilder kommer när jag har fått lite sömn, jobbat lite och pluggat lite. Blir någon gång nästa vecka eller nästa igen förhoppningsvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *