Om att ha för lite tid

Mitt sommarlov började i lördags och jag fick panik när jag insåg detta. Vad ska jag göra nu med all min tid? Ångesten började att bubbla i bröstet. Men sen började veckan och helt plötsligt stod jag där och hade för lite tid.

Jag började veckan med att städa lägenheten. Ett område i taget och tiden bara försvann. Helt plötsligt var dagen slut. Det kändes skönt att dagen gick snabbt men samtidigt hade jag velat hinna med lite mer saker. Läsa en bok, ta en promenad eller bara vara ett tag. Fast om jag inte hade haft något att göra hade jag kanske bara  ägnat mig åt mina destruktiva tankar och idéer.

Idag stod jag i köket i nästan fem timmar. Jag städade, lagade middag och bakade efterrätt. Allting blev lyckad även maten. Imorgon är det dags att städa toaletten innan jag ska jobba natt för första gången på nästan ett år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *