Oktober

Oktober månaden kom till slut. Helt plötsligt var det slut på september och vintermånaderna närmar sig. Snart faller snön och vinterkylan. Snart är det nyår och inte många månader kvar till den stora DAGEN. Jag längtar verkligen. Upptäcker mig själv står och småler för mig själv när jag tänker på det.

Jo men oktober månaden kom till slut. Jag har kvar min rutin. Plugg och redigerar bilder på kvällen. Datorn har gått och blivit gammal och därför tar allting trippel så lång tid. V säger att jag behöver nytt ram-minne. Den är tydligen beställt och skickad. Så snart kanske jag få mina bilder klara. Har några bilder kvar på min visa partner som jag vill redigera.

Inspirerades av Adaras bild att göra nån liknande blånyans. Blev kanske inte exakt som jag ville från början men jag är nöjd ändå. Har gått tillbaka till att använda Lightroom. Jag och Lightroom har börjat förstå varandra bättre nu.

3 thoughts on “Oktober

  1. Ta vara på din skoltid och rusa inte till ”dagen”, du kanske råkar missa något på vägen.

    Den övre bilden tycker jag har väldigt mycket av bakgrunden till vänster. Den oranga väggen drar en hel del fokus från ditt objekt. Fanns det någon artistisk anledning varför du valde att inte centrera henne?

    Den nedre delen tycker jag är spot-on! Med den blåa nyansen får jag en härlig regnig känsla som lätt kan beskriva en oktobermånad. Fint val av bild och redigering.

    1. Tack tack för att du kommenterar. 😛 Varför jag valde att inte centrera henne i den övre bilden var helt enkelt för att jag tyckte hon såg mer intressant ut på det sättet. Kändes som hon är på väg ut från bilden. Jag fick bilden av att hon väntade på något. Hon ser förväntansfull ut. Kändes som hon bara väntade på att något ska komma och hon rusar därifrån och lämna den hårda bakgrunden eller vilket hon bakgrund hon än hade bakom sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *