Oh ja visst varför inte?

Idag var det min tur att bli intimt med toaletten. Dagen började bra. Konstiga drömmar, skrikande unge, rinnande vattentank och en Papaya shake. Jag och S träffade en trevlig kanadenska vid beställningen och sedan joinade hon oss på stranden. Allt verkade bra. Vi snackade, smuttrade på shake, och låg i skuggan och läste. Vi låg i skuggan!! Ändå lyckades jag och S att bli brända. Sedan när vi gick för att äta middag, kände jag mig yr. Åt min krabba och yrseln var där. Njöt inte lika mycket som sist. Sedan när två australiensare joinade oss kände jag bara hur allt bara blev sämre. Ursäktade mig och gick till toan och kräkte andra gången detta år. Det rann från både näsa och mun.
Efter en evighet där återvände jag till sällskapet och kämpade för att hänga med konversationen. Men tillslut gick det inte mer. Jag och S bestämde oss för att gå hem eftersom vi måste upp tidigt imorgon och för att jag mådde dåligt. Medan S betalade notan gjorde jag en toa besök och släppte ut från andra ändan och nu har det princip runnit från alla hål som det går att ringa från.

Det rann mer från andra ändan när jag kom till hotellet. Livet är underbart. Solsting kallar vi det jag ha. Även S känner sig dåligt. Jag har under vistelsen här aldrig klagat på duschen där vi enbart ha kallt vatten. Men idag. Idag var det inte kul att duscha kallt. Idag frös jag mer än vanligt. Idag suger allt lite grann.
Det som också suger är att vi imorgon måste åka en 6 timmars buss till Puerto Princesa för att där ta flyget till Manila. Kl 7:00 på måndag morgon flyger vi till Taiwan. Så om reskompisens feber inte går ner och min diarré inte slutar har vi 6 timmars buss helvete framför oss.

May the Force be with Us.

image

Köpte med såna chips för imorgon. Men bara tanken på att äta får mig vilja spy. Annars mycket goda chips. Chili och vinäger smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *