New York

Första dagen i New York och det var HOT! Väldigt väldigt varmt. Nära 40 grader. Så varmt och kvavt så det inte är sant. Men wow vilken stad. Vilken puls. Vilken rörelse. Hur fantastisk som helst. Bara fel årstid.
Jag och V gick mest runt i Central park.

Vi började först med Times Square och den gatan. Vilket liv. Vi mötes av ett tiotals människor som skulle utöva yoga mitt i Times Square. De hade skärmat av ett område för det.

image

Därefter köpte vi en macka o satte oss i central park för att planera dagen. Men så fastnade vi där. Vi fick en briljant idé. Vi ska gå hela parken. Gissa hur omöjligt den idén visade sig vara. Efter att gått mer än en timme visade sig att vi bara hade gått 1/10 av parken så stort var den! Vi hittade en som jobbade där. Hon föreslog att vi tog några platser istället. Vilket vi gjorde. Efter ca 6 timmar hade vi gått nästan halva nedre delen av parken. Gud vad vi kände oss slut och svettiga var vi. Vi hittade små vatten platser men amerikansk vatten smakar klor….

Värmen har fått mig att tappa lusten för mat så inte ätit något wow än tyvärr. Imorgon kör vi world Trade center området och Brooklyn.

Gud låt värmen försvinna. SNÄLLA skicka det till svenskarna i Sverige istället. De behöver lite värme. Puss och Kram Gud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *