Nätterna är långa…

Och dagarna är nästan för korta. Grumpy har sovit så fruktansvärt dåligt senaste nätterna i snart en månad nu. Hon gråtgnäller, sparkas och slåss och prata i sömnen. Jag blir väckt varje gång. Ibland kan jag trösta med att hyssja ibland ta jag fram tutten ibland måste jag bära henne och vagga henne. Det är långa sömnlösa nätter. Hinner knappt blunda innan hon börja igen. 

Dagarna börja väldigt sent. Klockan elva gick vi upp idag. Jag orkade inte och Grunpy hade inget emot ligga kvar så vi stannade i sängen till elva. Sen var det upp äta lunch. Tanken var att jag skulle ut och leta efter mobilskal idag. Men efter att jag hade diskat, dammsugit, tvättat, bytt lakan, moppat, tvätta toaletten var klockan tre och det började bli mörk. Så det blev en hel dag hemma. Snart dags att gå och lägga sig igen. Då var måndag förbi. Dagarna går snabbt. 


Första bilden tagen med mobil. Mycket nöjd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *