Natten till imorgon

Natten till lördag klockan är mycket.  Jag har precis avslutat för dagen. Nattat Grumpy två gånger. Hon kunde inte sova. Bakat två chokladbotten till min moussetårta och stökat ner köket rejält.  Allting ska vara perfekt. Imorgon eller i kväll Ska vi ha bjudning. Sambons syskon kommer förbi och äter. Jag vill bjuda på tårta. Så det blev att ställa mig vid köket när jag tror Grumpy vill sova. Bränner första botten. Tänkte ingen kommer att märka. Men jo. Det kommer de. Den smakar inget. Alltså gör jag om efter att jag redan gjort hallonmousse. Hoppas nu inte det bli fel med gelatinet. Hoppas det inte skär sig. Vet inte ens vad det menas. Bara hört att det kan hända. 
Måste sova. Mycket att göra imorgon. Städa simma och göra klart tårtan. 

image

The mess

image

Tänder på gång. Hon sover dåligt och grinig. Köpte en ny fin mössa till henne. Älskar bebiskläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *