My Person

Under en livstid kommer du att träffa på många många människor. Vissa går du förbi varje dag utan att lägga märke till. Vissa kommer du att säga hej till men du känner de lika mycket som du känner människorna du gick förbi. Vissa kommer du att ha i ditt liv en period. Dessa människor kommer du antingen att alltid minnas för de har påverkat dig eller så kommer du att ha nån vagt minne av att han/hon har varit en vän du kände. Vissa kommer att spela en viktig biroll i vårt liv medan andra kommer att ha en stor huvudroll. Dessa människor finns där när du behöver dem som mest. De utmanar dig, älskar dig, ser dig falla och hjälper dig att resa dig upp igen. De kommer att skratta med dig när du är lycklig, gråta med dig när du är ledsen, och bli arg på dig när du gör nåt dumt. Det är dessa människor som gör livet värt att leva.

Jag är lycklig lottad för jag har träffat många sådana människor. Några stannade inte så länge men minnen de lämnade efter sig räcker resten av mitt liv. Men många stannade fastän jag inte förväntade mig att de skulle göra.

År 2001 träffade jag min själsfrände, min syster, min bror, min rumskamrat, min Christina Yang, min allra bästa vän. Men det var först år 2006 som vi började prata. Sen dess har vi varit ihop. Skrattat, gråtit, och bara suttit tysta ihop. Vi har haft våra upp och ner dagar. (Oftast från min sida) Men hon har aldrig gett sig i väg. Hon har sett det värsta av mig och ändå valt att stanna vid min sida.

Det är viktigt att vi stakar upp mål i vårt liv. Men vi får inte glömma människorna som finns där. Får inte glömma dem som kommer fira med dig när du har nått ditt mål eller trösta dig om du misslyckas. Har alltid varit känslig människa och nu kanske värre. Men ibland måste vissa saker sägas för vem vet vad som kommer att hända nästa dag.

Du är ”my person”. Du är den jag alltid kommer att se upp till, alltid kommer att beundra, alltid kommer att glädjas över. Du är min 好兄弟. Så länge du inte tröttnar på mig kommer jag att alltid finns där. För jag behöver dig. 

 

 

 

 

Vi måste seriöst börja ta fler bilder ihop. Bilden ovan är min enda bra bild på oss. Har jag någonsin sagt hur vackert du är?

Mei nu, 祝你生日快樂!

One thought on “My Person

  1. I am your Christina Yang! Ah hahahaha! Ja, men jag vill ju bli kirurg 😉 Tack för de fina orden till mig Mei nu, du vet att du alltid kommer ha din plats hos mig, oavsett när och var. Vi har bevisat att avståndet mellan oss inte förändrar någonting och även tiden har varit upp till bevis! Vi är varandras 🙂 Jag glädjer mig oerhört till att se dig ta examen och ett kliv in i en ny fas i ditt liv. Du kommer att vara totalt enastående!

    Det blir svårt att ta bilder ihop nu när du är proffsfotograf! Vem ska fota oss liksom?! Men du har rätt, vi måste fota fler bilder ihop! Eller så får du fota fler fina bilder på mig ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *