Möte med te

Jag befinner mig nu i Hualien, en kuststad söder om Taipei. Målet här är Tarako garden. En national park som ska vara väldigt vackert. Vi hade först tänkt stanna tre nätter men efter en snabb titt kom vi fram till att det nog inte finns mycket att hämta här. Jag och S anlände idag efter vid lunchtid. Vi vandrade runt. Tittade på vyn från Pine garden.

image

Sen tillbaka till vandrahemmet där vi delar rum med fyra andra. Jag kände inte för stanna i rummet så vi gick ut för att leta efter en bok handel. När vi gick förbi en te butik gick jag in för att fråga efter Maccha. Visade sig att de inte hade. Men därefter hände något ytterst ovanligt. Killen som ägde stället bjöd oss på te. Vi satt ner och började dricka te. Ett möte som jag trodde skulle vara kort slutade med att vi satt där i nära två timmar. Det blev den ena kopp te efter andra. Killen var speciellt. Mannen kanske man ska kalla. (35 år) han var väldigt bra på läsa människor och kommenterade våra personligheter. Som vanligt när folk börja läsa mig blir jag nervös. Vad ser dem? Tänk så läser de mina tankar och inse vad för människa jag är. Kanske jag inte duger. Att jag är en dålig människa.
Han sa jag känns som en blyg människa och S med utåtriktad. Han sa även vi verka vara nya med resa runt. Vi ser naiva ut tyckte han. Jag verkar även vara väldigt kines.    Sen mot slutet försökte han lista stjärntecken och tyckte jag kändes som en jungfru.
Det var en väldigt spännande och intressant möte. Inte varje dag man möter en människa som honom. Även hans mamma träffade vi och hon var också trevlig.
Jo men en lugn dag slutade väldigt bra. Kul att träffa nya människor. Men jag önskar bara jag kunde lyssna på en tolkning om mig utan att efteråt överanalysera vad han menar med det han sagt.
Jag känner ibland att jag borde låsas in någonstans, långt bort från alla människor, och sluta vara jag.

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *