Mellandagarna

Julen 2012 är över och nu räknar vi dagarna till det nya året. Sen börja nedräkningen till examen. Kan dock inte låta bli att känna ängslan över att utbildningen är slut och att jag bli färdig. Jag känner mig inte redo att släppa allt och börja söka jobb. Jag känner inte att jag kan allt jag borde kunna. Men sen kan jag inte låta bli att tänka på vad som händer sen. Vad gör jag? Bara jobba och fortsätter livet? Var ska jag bo? Var ska jag jobba? Huvudet snurrar.

Om jag går tillbaka ett par dagar. Firade julafton med V. Fick en kompakt kamera av honom. Har inte fått den än men den är beställd. Han vill inte att jag bär runt på min systemkamera när jag ska resa så han beställde en kompakt kamera som ska klara fota i RAW filer. Men jag kommer inte kunna lämna systemkameran hemma.
Blev en tre rätters middag.
Lax med rotfrukter och andra grönsaker som huvudrätt och creme brulee som efterrätt. Lyckades med min creme brulee. Var lite orolig ett tag.

Juldagen firades ihop med Vs syskon och deras respektive. Blev hemmagjorda köttbullar, prinskorv, julskinka, sill, ägg och lite annat. Därefter blev det present utdelning. Fick ett nattlinne, en träningströja, en ny reflex och ett RPG spel. Ska bli kul testa spelet.

Efter mat och present introducerades jag till ett väldigt spännande brädspel. Agricola. Aldrig har jag varit med om ett sån spännande men samtidigt ångest och frustrationsfylld spel förut. Det är ett brädspel som kräver strategi av någon slag och hoppas att ingen annan sno det man tänkt göra. Det tog tre timmar att spela det. Jag tjatade om ny omgång men ingen orkade. Fick då en inbjudan till en ny spel omgång idag istället.
Så idag blev vi bjudna över till Vs bror som bjöd på kycklingcurry gryta. Med mig hade jag min hemmagjorda pannacotta som var hur god som helst. Efter maten gick vi igång och spelade. Idag var jag betydligt lugnare än igår. Gick lite bättre för mig med men jag förlorade ändå. Jag förlorade igår med. Jag är värdelöst på spel och sånt.

Min spelplatta efter avslutad spel. Påminner lite grann om Facebooks Farmville. Det är en bondgård och det gäller att göra något med sin mark. Helst inga tomma rutor för då blir det minus poäng. Men sen gäller det även att få ihop till mat till sina människor för annars blir det minus poäng det med. Jag avslutade med 26 poäng och V vann med 39 poäng.

One thought on “Mellandagarna

  1. Det låter som en väldigt trevlig och fin jul du har haft. Umgåtts med familj och ätit en massa god mat! Jag är avis! Gulligt att V tänkte på hur du skulle bära med din kamera och köpte en ny till dig =) Mycket omtänksamt av honom! Men jag förstår att du inte kan lämna kameran haha, ibland är det dock bra med en mindre kamera också. Tex om ni ska ut och du inte har en stor väska? Ibland vill jag också ha en mindre kamera.

    Du börjar bli duktig på att laga mat och desserter. Det ser riktigt gott ut! Speciellt créme bruléen såg fantastisk ut. Använde du brännare? =)

    Nu ska jag fortsätta att plugga, vi hörs kanske ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *