Måndags gnäll

Jag är förkyld, hängig och känner mig ful och misslyckad. Det är en måndag innan jul. Idag blev det lammgryta till middag.

Har jag berättat att jag inte är på bra humör. Det suger att vara förkyld, suger att inte kunna smaka av maten bra. Grytan var enligt V god. Så får lita på det svaret.
Har sett klart min tv serie på 42 avsnitt. Så nu har jag inget som jag är intresserad av att se längre. Allmänt uttråkad då och rastlöst. Jag har gjort klart två presenter som jag ska skicka så snart jag bara orka ta tag i det.  Gjorde två pärltavlor. Vill göra en till mig själv men vet inte vilket motiv. Jag vill lägga på Tom Cruise eller Nicky Wu men V är inte så förtjust i idéen. Han vill ha en bild på oss. Men vi tar sällan bilder på oss. Vi tog väldigt många puss bilder i början av vårt förhållande. Men en dag slutade vi ta dem. Men jag har lagt en pärltavla med en puss motiv. Så en pussbild räcker. Har dock en idé som jag tänkte fota till helgen och V har lovat ställa upp. Får se om jag lyckas. Annars lägger jag en på Nicky Wu. Provtestade en bild och den ser väl okej ut.

Ju äldre männen blir desto finare bli de. Får se om V ser bättre ut när han närmar sig 40. Undrar hur jag kommer att se ut när jag är 40?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *